top of page

Jeg er oprindelig skuespiller og har siden hen uddannet mig til alexandertekniklærer og systemisk & narrativ proceskonsulent. 

Jeg har undervist i alexanderteknik i 23 år

– og jeg elsker det. 

Jeg stødte på alexanderteknik i forbindelse med noget sangundervisning, og meget hurtigt vidste jeg, at det var noget, jeg måtte vide mere om. Så i 1994 påbegyndte jeg min alexanderteknikuddannelse.

Ligesom F.M. Alexander havde jeg stemmeproblemer, og midt i firserne blev jeg opereret for polypper på stemmebåndene. Efterfølgende gik jeg til stemmetræning hos forskellige talepædagoger, men det var først efter et halvt år på alexanderskolen, at min stemme endelig faldt på plads. 

 

OM MIG

DSC03980_edited.jpg

I 1997 blev jeg uddannet Alexanderlærer  hos Joseph Artzi i  København.

Uddannelsen er 3-årig og internationalt godkendt.

I 2020 lærte jeg at undervise online hos

Mio Morales, Primal Alexander. 

Udover at undervise mine private klienter har jeg undervist på Det Rytmiske Musikkonservatorium, Teaterskolen Holberg, Brenaa Teater Institut, Rytmisk Center og forskellige aftenskoler. 

Herudover tilbyder jeg introduktionsforedrag og undervisning på virksomheder.

Jeg taler både dansk, engelsk, fransk og spansk og har i Mexico undervist en del musikere fra symfoniorkestret i Guanajuato.

 

Jeg indtaler lydbøger og underviser også i kommunikation og faciliterer processer om kommunikation og vigtige samtaler på arbejdspladser.

Se mere her på www.birgitteohsten.com

Desuden er jeg medlem af DFLAT - Dansk Forening af Lærere i F.M. Alexanderteknik.

DSC04209.jpg

Jeg bor i København med min mand og har en bonusdatter, svigersøn og børnebørn i Mexico. Jeg dyrker yoga og mediterer, har i lange perioder danset rigtig meget tango og er i en relativ sen alder blevet haveentusiast, da jeg ud af det blå fik mig en smuk og gammel kolonihave.

 

birgitte_edited.jpg
DSC04145.jpg

KONTAKT

& MERE VIDEN

Hvis du er nysgerrig på at lære mere om Alexanderteknik, har jeg her et par anbefalinger til videre læsning og inspiration.

bottom of page