top of page

SESSIONER

Jeg underviser både fysisk og online.

Begge steder giver jeg både enesessioner og gruppeundervisning.

En session varer mellem 45-60 minutter.

Jeg underviser også i virksomheder og på arbejdspladser.

DSC04122.jpg

Jeg guider dig med mine hænder og verbalt i forskellige bevægelser – primært bevægelser omkring at rejse dig og sætte dig på en stol. Disse bevægelser er meget komplekse og kan fortælle både dig og mig en del om, hvordan du bevæger dig i mange andre situationer.

FYSISK UNDERVISNING

DSC03939.jpg

Dernæst lægger du dig på en briks, og jeg arbejder med dig, mens du ligger på ryggen med bøjede ben. Her bevæger jeg blidt forskellige dele af kroppen – hele tiden med fokus på at skabe mere og mere frihed i din krop og dit sind.

DSC04249_edited.jpg

Jeg vil have fokus på de steder i dit liv, hvor du enten har meget stillesiddende arbejde, eller hvor du har gentagne bevægelsesmønstre.

Det kan f.eks. være ved brug af computeren, eller hvis du er håndværker eller musiker, omkring brugen af dit værktøj eller instrument.

Du skal have behageligt og

løstsiddende tøj på.

DSC04062_edited.png

I løbet af dit forløb med mig, kan jeg med fordel besøge dig på din arbejdsplads, så vi kan arbejde med, hvordan du bruger, det du har lært, i forhold til din brug af computer, værktøj eller instrument. Jeg kan også komme hjem til dig, hvis du er forhindret i at komme til mig.

DSC04075.jpg

Her vil jeg, gennem små simple øvelser, guide dig til at blive mere opmærksom på, hvor du har frihed og lethed i kroppen og sindet, og hvor og hvornår friheden og letheden bliver mindre. Jeg vil også have fokus på de hverdags- og professionelle aktiviteter, hvor du har problemer.

Jeg bruger Zoom, når jeg underviser online. Hvis du hellere vil bruge en anden online platform, er jeg åben over for det.

ONLINE SESSIONER

birgitte2_edited.jpg
DSC04206.jpg

PRISER

Jeg underviser både fysisk og online.

En session varer mellem 45-60 minutter.

Jeg giver en reduceret pris til pensionister,

arbejdsløse og studerende.

bottom of page